Ensimmäisen festivaaliviikon ohjelma

Outsider Art Festival alkaa huomenna Taiteiden yönä 17.8.! Upeaa ohjelmaa ja hienoja outsider-taiteilijoita on tarjolla kymmenen päivän ajan aina 27.8. asti eri puolilla Helsinkiä. Tapahtumapaikkoina ovat Kansallismuseo, Pertin Valinta, Oodi, HAM ja Helsingin Juhlaviikkojen Huvila.

TORSTAINA 17.8. festariviikon potkaisee kerralla käyntiin OAFn Taiteiden yön ohjelma kun valtaamme Kansallismuseon: OAFn viralliset etkot, eli True Equality -juhlat yhdenvertaisuuden puolesta järjestetään Kansallismuseon ravintolassa klo 17-18.30. Etkojen jälkeen on OAF Avajaisten vuoro Kansallismuseolla klo 19 jatkuen aina klo 22 saakka!

Torstaina aukeavat myös OAF kuvataidenäyttelyt niin HAMissa kuin Pertin Valinnassa, jotka ovat nähtävillä festarin viimeiseen päivään saakka.

Oodiin avataan OAF Infopiste torstaina, jossa voit käydä tapaamassa festivaalioppaita ja hankkimassa tietoa festivaalista ja sen ohjelmasta.

PERJANTAINA 18.8. jalkaudumme myös muualle kaupunkiin, kun luvassa on ensimmäinen OAF Talks -ohjelma, eli Pertin Valinnan gallerian näyttelyn avajaiset klo 15-17! Pertin Valinnalla pääset tapaamaan OAF:n kansainvälisiä vieraita sekä näyttelyn taiteilijoita, ja tietysti nauttimaan taiteesta.

LAUANTAINA 19.8. Oodin Kino Reginassa on luvassa OAF Elokuvanäytös klo 11-13! Nähtävillä on festarin upeat elokuvat sekä Q & A -keskustelu elokuvantekijöiden kanssa.

SUNNUNTAINA 20.8. Helsingin Juhlaviikkojen Huvilassa on huikea livemusiikkielämys kun Kalle Salonen Hammond-yhtyeineen nousee lauteille klo 19! Salonen-Gustavson-Gröhn -yhtyeen kolmen Hammond-urun spektaakkelin jälkeen lavalle nousee vielä legendaarinen Tuomari Nurmio yhtyeellään Dumari ja Spuget & Blosarit. Liput 42€ (osta täältä)

Lue lisää: True Equality -juhlat, OAF Avajaiset, OAF Visuaalinen taide, OAF Infopiste, Pertin Valinnan gallerian avajaiset, OAF Elokuvat, Kalle Salonen X Huvila