True Equality -juhlat

True Equality -kutsuvierastapahtuma: Taiteiden Yö 17.8.2023 klo 17.00 – 18:30

OAF avajaisten etkot, True Equality -juhlat järjestetään Kansallismuseon ravintolassa 17-18.30. Juhlien kutsuvieraina on OAF festivaalin taiteilijoita ja yhteistyökumppaneita. Tapahtuma on avoin myös yleisölle: juhliin voi osallistua ostamalla kannatuslipun.

True Equality- juhlissa jaetaan OAF 2023 parhaan taiteilijan palkinnon jako. Palkinnon jakaa vuoden 2023 taiteellisen työryhmän mentori, Outsider Art Fair johtaja, Sofia Lanusse (USA). Ohjelman kieli on suomi ja englanti. 

Juhlissa esiintyy myös upeita artisteja kuten Paleface ja Cepa!

True Equality- tilaisuus juhlistaa festivaalin taiteilijoita ja ohjelmistoa ja yhdenvertaista yhteistyötä. Juhla on cocktailtilaisuus. Tarjolla on Teresa Välimäen ja Sami Helteen suunnittelema menu, ja tarjoilusta vastaa OAF catering tiimi, johon kuuluu Pertin valinnan ja Alvi ry:n työryhmiä. 

Tapahtuman tuotto ohjataan erityisryhmien työllistämiseen. Tapahtuma on osa Pertin valinnan ja Kyrö Distilleryn käynnistämää True Equality- työllistämisohjelmaa. Ohjelman lähtökohtana on, että kaikki saavat osallistua yhdenvertaisesti kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleenrakentamiseen. 

Tapahtuman tuottaa Pertin Valinta ja Kansallismuseo. Yhteistyössä True Equality- kumppanit, Kyrö Distillery, Kanresta, WSOY ja Radio Helsinki.

Osta kannatusliput tapahtumaan.

Katso myös True Equality -kutsuvierastapahtuman jälkeen järjestettävät OAF Avajaiset.

OAF_True Equality_1200x1200