Tervetuloa OAF Työpajoihin!

Ilmoittautuminen OAF Työpajoihin on avattu! Visuaalisen taiteen työpajat johdattavat sinut outsider-taiteen ja sen tekijöiden pariin. Työpajat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille, ja niiden vetäjinä toimivat OAF taiteilijat sekä työryhmän jäsenet. Työpajoihin täytyy ilmoittautua etukäteen. Työpajat järjestetään yhteistyössä Helsingin taidemuseo HAMin kanssa.

Työpajoina tänä vuonna ovat:

Työpaja: Jaana Miettinen – Poketalo

Animaatiotyöpaja, jossa pääset kokeilemaan oman äänesi antamista Pikachulle

Päivä: tiistai 22.8. Aika: klo 16-17

Monialainen kuvataiteilija Miettinen tuo OAF:lle Poketalo-veistoksen, joka on kolmikerroksinen, nukkekotimainen teoskokonaisuus. Poketalossa myös Pikachu herää henkiin animaation muodossa.

Ilmoittaudu täällä.

Työpaja: Tuija Markonsalo (Mark & Potta) – Outo minäni

Kollaasityöpaja, jossa toteutetaan oma muotokuva.

Aika: torstai 24.8. klo 17-18:30

Paikka: HAM työtila

Markonsalon alter ego Mark & Potta ovat saaneet alkunsa kykenemättömyydestä päättää, tehdäkö värejä pursuavaa taidetta, vai onko mukavampi velloa mustissa vesissä. Kun tekijöitä on kaksi, voi työskennellä molemmilla äärilaidoilla tai näiden välissä. OAFllä esillä on kokonaisuus joka esittelee taiteilijan värikkäämpää puolta.

lmoittaudu täällä.

Työpaja: Myrtillius Kauria – Moderni orjuus

Ryijytyöpaja, jossa pääset solmimaan oman orjuutesi kuvan. Työpajassa opitaan kuinka ryijyt solmitaan ja niiden kanssa päästään alkuun yhdessä.

Aika: lauantai 26.8. klo 12-15

Paikka: HAM työtila

Ilmoittaudu täällä.

Työpajassa liikkeelle lähdetään ryijyllä, jonka voi hyvin saada muutamassa tunnissa solmittua valmiiksi. Kauria suosittelee työpajaa kaikille, ja ennen kaikkea niille, jotka kokevat elävänsä modernissa orjuudessa ja haluavat hidastaa orjuudessa vihtomista pysähtymällä solmimaan ryijyjä! Festivaalilla Kauria esittää teoksia kokonaisuudesta Moderni orjuus.