Felix ja Kuuhullun kuolema

Kaksi kokopitkää levyä Kuuhullu -nimellä julkaissut Felix Lybeck on valmis jättämään Kuuhullun taakseen ja jatkamaan tiellä tuntemattomalla. Felix ja Kuuhullun kuolema -projektin myötä artistialias Kuuhullu saatetaan viimeiseen lepoonsa, mutta ennen sitä julkaistaan vielä yksi kokonaisuus. Lähestymistapa musiikin tekemiseen on muuttunut – kahdella ensimmäisellä levyllä pääsoitin oli akustinen kitara, mutta nyt se on siirretty sivuun ja tilalle on tullun syntikoita, rumpukoneita, sähkökitaroita ynnä muuta. 

Felix ja Kuuhullun kuolema esiintyy Outsider Art Festivaalilla ensimmäistä kertaa julkisesti.

Felix Lybeck on kulttuurialan sekatyöläinen, joka tunnetaan mm. Bad Sauna -yhtyeestä, Radio Helsingin ohjelmista sekä järjestämistään klubeista ympäri Helsinkiä. Tällä hetkellä Felix toimii myös tuottajana Porvoon Kulttuurilaiva -projektissa. Vapaa-ajalla Felix tykkää mm. piirtää koiria ja soitella levyjä.

Kuraattorien kommentit: ”Felix Lybeckin musiikki kaikissa eri kokoonpanoissaan on aina ollut vaikuttavaa ja kiehtovaa – mahtavaa nähdä ja kuulla mitä tällä kertaa tarjoillaan! Mielenkiinnolla odotamme kuinka Kuuhullulle käy kokonaisuudessa, jonka nimi on Kuuhullun kuolema. Päättyykö matka vai onko tämä uusi alku?”

Felix ja Kuuhullun kuolema Taiteiden yönä 17.8. OAF Avajaisissa Kansallismuseossa klo 19-22.

Lue lisää: OAF Avajaiset