Suomalaista outsider-musiikkia G Livelabissa

Elokuussa OAF tarjoilee upean kattauksen suomalaista outsider-musiikkia G Livelabissa! Keskiviikkona 23.8. tärähtää kun lavalle nousevat MC Koo, Mika Hagman, Grandefinale sekä Loiriplukari. Liput 18/12€. Ovet klo 19, Showtime klo 19.30.

MC Koo, oikealta nimeltään Kalle Havumäki, on helsinkiläinen rap-artisti, mediapersoona ja radiotoimittaja. Hän on tehnyt MC Koo nimellä musiikkia täydestä sydämestä jo 14 vuotta. MC Koon keikat ovat täynnä energiaa ja hyvien vibojen ilotulitus loppuu vasta kun viimeinen biisi on vedetty. Artistin livekattaukseen kuuluvat itse maestron lisäksi vokalisti Lilli Aro sekä DJ:nä ja tuplaajana toimiva Lossi T.

Mika Hagman on muusikko ja kuvataiteilija, joka on tehnyt musiikkia 1980-luvulta lähtien. Hagman on kosketinpohjaisen musiikin fani, ja hän on oppinut pianonsoiton aakkoset jo ennen kouluikää. Hän tekee omia biisejä ja treenaa tällä hetkellä bändiryhmässä Resonaarissa. Keikalla Hagman esittää yleisölle kattauksen uusia ja vanhoja kappaleitaan vuosien varrelta. Luvassa on kunnon jytää ja omalaatuisen humoristisia laulunsanoja muun muassa citykaneista.

Viisihenkinen Grandefinale soittaa suomenkielistä sähäkkää pop-rockia elektronisilla vivahteilla ja ottaa vaikutteita monista genreistä. Yhtyeen omalaatuinen soundi syntyy perinteisempien bändisoittimien lisäksi vocoderista ja rumpukoneesta. Bändissä soittaa Vili Rosti (koskettimet), Adrian Ronkainen (basso), Amanda Purokuru (laulu), Niina Nousiainen (kitara) sekä Riku Gardziella (rummut).

Loiriplukari on taiteilija Kalle Taivaisen taiteilijanimi/projekti, jossa yhdistyvät musiikki, visuaalit, päiväkirjatekstit ja stand-up. Loiriplukari on taidokas ja lämmin, mutta ei ryppyotsainen kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija Vesa-Matti Loirille. Loiriplukari on esiintynyt laajasti mm. Flow Festivaaleilla, Blue Sea Film festivaaleilla, KOM teatterissa ja Linna Teatterissa sekä useilla musiikkiklubeilla, teattereissa ja yksityisjuhlissa.

G Livelabissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Ovella on luiska pyörätuolille, ja klubilta löytyy inva-wc sekä hissi alas vessoille. Pyörätuolilla pääsee lähelle lavaa ja näkee keikan loistavasti. Avustajat pääsevät keikoille ilmaiseksi.

Osta liput keikalle

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista