kalle salonen treenit 2

OAF Akatemian Kalle Salonen valmistautuu Huvilan keikkaan

OAF Akatemiassa työskentelevän Kalle Salosen keikka lähestyy! Salosen kolmen Hammondin kokoonpano Salonen-Gustavson-Gröhn esiintyy Huvilassa 20.8. Samalla lavalla nähdään myös legendaarinen Tuomari Nurmio yhtyeellään Dumari ja Spuget & Blosarit. 

Salonen on säveltänyt kevään ja kesän ajan uusia biisejä keikkaa varten yhdessä mentorinsa Hannu Pikkaraisen kanssa. 

“Treenit on lähteneet hyvin käyntiin ja Kallen uusia biisejä alkaa olla jo kymmenisen kappaletta kasassa. Niitä tehdään tässä koko ajan eteenpäin. Jukka ja Pekka tuli tänään ensimmäistä kertaa käymään treeneissä, ja nyt aletaan tutkia biisejä isommalla porukalla”, sanoo Pikkarainen haastatteluhetkenä kesäkuun puolivälissä. 

Jukka ja Pekka ovat bändin kaksi muuta Hammondistia: Wigwam-yhtyeestä tuttu Jukka Gustavson sekä J. Karjalaisen bändissä soittava Pekka Gröhn. Kalle Salonen tihkuu intoa päästessään soittamaan uusien bändikavereiden kanssa. 

“Todella vapauttavat fiilikset, kun saa soittaa hienojen ihmisten kanssa. Mulle tää on tosi kivaa, koska Pekkahan oli mukana jo ekalla Cat Slide -levyllä ja Jukan kanssakin on soitettu eri yhteyksissä jo melkein kymmenen vuoden ajan. On se kyllä loistavaa kun päästään tällä porukalla keikalle Huvilaan”, kommentoi Salonen. 

Jukka Gustavson on mielissään siitä, että projektille on saatu runsas apuraha, ja että Juhlaviikotkin on saatu mukaan. “Tämä on vähän niinku juhlavin projekti mitä on ollut tähän asti Kallen kanssa. Ensin treenataan tällä perusbändillä biisejä nyt kesä-heinäkuussa, ja sitten tehdään vielä loppusilaus kun mukaan tulee mukaan puhaltajat: Antero Priha trumpettiin ja Panu “Saxman” Syrjänen saksofoniin.”

Kalle Salonen X Huvila 20.8.2023. Paikka: Huvila. Aika: klo 19. Liput: 37,80 € / 42 € (lippu.fi).

Tervetuloa keikalle elokuussa!

OAF Akatemia on uusi taideohjelma, joka avaa työllistymisen mahdollisuuksia marginaalissa toimiville taiteen tekijöille visuaalisen taiteen, esittävän taiteen, musiikin, elokuvan, kirjallisuuden ja mediataiteen aloilla. Ohjelma tukee outsider-taiteen tekijöiden työskentelyä pitkäjänteisesti ja luo uuden toimintamallin, joka mahdollistaa outsider-taiteen tekemisen ja tilaamisen toimeksiantoina. Ohjelman tuottaa outsider-taiteen tuotantotalo ja agentuuri Pertin Valinta ja rahoittaa Koneen säätiö.

Lue lisää ja osta liput keikalle

Kalle Salosen kotisivut

Lue lisää OAF Akatemiasta