Sepi Kumpulainen Band

Sepi Kumpulainen Band

Seppo Tapani ”Sepi” Kumpulainen eli ”Kalevankadun laulava talonmies” on suomalainen kantaa ottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja, joka teki ensimmäisen läpimurtonsa jo 1990-luvun alussa. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan sieltä kaukaa ovat muun muassa ”Mä oon mahtava mies”, ”Hirviö tuli mua vastaan”, ”Armotonta menoa” ja ”Railakas ilta Venetsiassa”. Kumpulainen esiintyi tuolloin myös Kolmoskanavalla ja myöhemmin MTV3-kanavalla esitetyssä Frank Pappa Show’ssa.

Nyt Kumpulainen sanoo olevansa elämänsä vedossa, tekee uutta musiikkia ja esiintyy bändinsä ”Sepi Kumpulainen Band” kanssa. Kokoonpanoon kuuluu jo pitkään rinnalla kulkenut duo-kaveri Juha Saunala sekä Samuli Kivelä ja Aleksi Kinnunen, jotka myös tunnetaan internetilmiönä ”Rotsi & Jyrä”. 

OAF kuraattorien kommentit: “Sepi Kumpulainen on selvä valinta. Jokaisessa sävellyksessä soi klassisesti maustettu genre. Tästä voi aistia folk-taustan, josta löytyy yksilöllisyyttä ja ilmeikkyyttä. Sepillä on hyvä sanoma! Bändissä viehättää myös muusikoiden välinen ystävyys.”

Sepi Kumpulainen Bandin konsertti on torstaina 18.8.2022 G Livelab Helsingissä. Lue lisää:

Musiikillinen Mikrokosmos TORSTAI

Osta lippu