Rudewolf

OAF:llä soi musiikki!

Tämän vuoden festivaali tuo monenlaista musiikkia, kuten aivofolkkia, groovaavaa jazzia, grimea ja soivia rauhanterveisiä.

Luvassa on kaksi keikka-iltaa G Livelab Helsingissä ja kaksi keikkaa HAM Kulmassa:

  • To 18.8. klo 19 Musiikillinen Mikrokosmos: Jussi P Niinku Pekka, Eeva Lusenius, Sepi Kumpulainen Band, Kent Sidvall; G Livelab Helsingissä

OAF Musiikillinen Mikrokosmos on räjähtävä, omaperäinen, koskettava, ironinen ja viehättävä. Torstaina 18.8.2022 on luvassa psykedeelistä aivofolkkia, käsintehtyjä biisejä ja laulelmia sekä charmikasta jazzia.

Liput Torstain keikalle

Lisätietoja esiintyjistä

  • La 20.8. klo 19 Musiikillinen Mikrokosmos: Kalle Salonen Band, Sam Heat, Rudewolf, G Livelab Helsingissä

OAF Musiikillinen Mikrokosmos on räjähtävä, omaperäinen, koskettava, ironinen ja viehättävä. Lauantain Musiikillisessa Mikrokosmoksessa groovataan jazzin ja bluesrockin tahtiin ja koetaan energistä grimeä.

Liput Lauantain keikalle

Lisätietoja esiintyjistä

  • Ti 16.8. klo 15 Duo GundW, HAM Kulmassa

Voit jo nyt jättää omat rauhanterveisesi – sanoja, muotoja, värejä, jälkiä, mitä vain haluat kertoa – tällä hetkellä Pertin Valinnan galleriassa esillä olevaan näyttelyyn ja muusikkoduo GundW esittää terveiset soivassa muodossa tiistaina 16.8. klo 15 alkavan musiikin keskustelu- ja työpajaohjelman yhteydessä. Vapaa pääsy!

Lue lisää: Duo GundW

Lisätietoja HAM Kulman ohjelmasta

  • La 20.8. klo 17 Dream Lakes, HAM Kulmassa

OAF kuraattorien kommentoi: “Dream Lakes on kaunista ja rentouttavaa soundimaailmaa. Nykyisen hektisen elämänmenon keskellä on ihanaa rentoutua hetkeksi ambientin säestyksellä. Dream Lakes herättää sympatiaa, mutta samalla on vetäytyvää. Ensimmäistä kertaa tämän tyylistä musaa näillä festareilla!” Vapaa pääsy!

Lue lisää: Dream Lakes

Lisätietoja HAM Kulman ohjelmasta