DUO GundW

Duo GundW

Duo GundW eli Annika Granlund (tuuba, kantele) ja Hannah Winsperger (huilu) ovat improvisoineet yhdessä vuodesta 2018 lähtien. Duo GundW sai alkunsa musiikkiopintojen aikana Lucernessa ja on esiintynyt Sveitsissä, Liechtensteinissa ja Itävallassa. Duo on utelias. Se on kiinnostunut etsimään uusia soundeja ja tekniikoita, joilla luoda persoonallisia äänimaailmoja, jotka vievät kuulijat toiseen maailmaan. Musiikissa yhdistyy täysin vapaa sekä konseptillinen improvisointi, kokeellinen sävelletty musiikki ja performanssi. Duon tapa tehdä musiikkia perustuu luottamukseen kahden muusikon välillä, yhteiseen innostukseen etsiä ja kokeilla rajoja musiikkityylien välillä, mutta myös yhdessä luodun musiikin arvaamattomuuteen. Vapaata musiikkia ei voi ennustaa. Se on olemassa siellä, missä muusikot ja yleisö kohtaavat ja yhdistyvät: nyt.

Kuraattorien kommentti: “Tämän duon soundi on todella siisti, mielikuvituksellinen ja vaihtoehtoinen. Sopii siis tyylillisesti hyvin osaksi OAF-ohjelmaa. Tällä keikalla voi vaipua meditatiivista muistuttavaan tilaan. Duo GundW on kokeellinen ja aito. Persoonallinen soundimaailma!”

Tiistaina 16.8. on Duo GundW:n konsertti HAM Kulmassa keskustelun ja työpajan yhteydessä klo 15-17. GundW kerää OAF:n Sankareille! Herojam Slava! -näyttelyn aikana yleisöltä rauhanterveisiä, joita he esittävät soivassa muodossa festivaalilla. Lue lisää:

OAF X HAM Kulma

Sankareille! Herojam Slava! -näyttely