Ohjelma avajaiset

OAF on festivaali kaikille ulkopuolisuutta kokeneille: Avajaispäivän ohjelma 12.8.

OAF 2022 ohjelma tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä outsider-taiteen ystäville! Tervetuloa festivaalille!

Festivaalin ytimessä ovat erityisten festarioppaiden ja taiteen tekijöiden yleisön kohtaamiset kaupungin eri tapahtumapaikoissa. Valitse omat suosikkisi ja tule mukaan livenä ja verkossa!

Tässä OAF tiimin tärpit avajaispäivän festarikierrokselle 12.8.2022. Kaikki OAF tapahtumat ovat turvallisia ja esteettömiä. Festarioppaina toimivat Autismisäätiön, Kukunorin ja Pertin valinnan työryhmät sekä helsinkiläiset nuoret. 

Avajaispäivän ohjelma 12.8.2022

Festivaalin virallisena majoittajana toimii Hotelli Klaus K. Lämmin suositus buustaamaan festarikokemusta laadukkaalla aamiaisella ja hyvillä yöunilla!

Avajaispäivän ohjelma alkaa taidenäyttelyllä HAMissa, missä OAF ryhmänäyttely on auki yleisölle klo 15 alkaen. HAM Kulmassa tapaat myös taiteilijoita ja Autismisäätiön festivaalioppaat.

Ohjelma jatkuu Musiikkitalolla. Pysähdy katsomaan Jyrki Haapalan ohjaama Veneh-elokuva, joka kuvaa karjalaisia häärituaaleja. Elokuva alkaa klo 17.00, jonka jälkeen pääset laulamaan karjalankielisiä karaokelauluja klo 18.30 saakka. Esilaulajina toimivat Karjalan kielen ja kulttuurin asemaa edistävän Parempi Pajot -hankkeen muusikot. 

Päätä ilta kanssamme juhlavasti True Equality Juhlissa Musiikkitalon Klubilla klo 19.00- 22.00. Juhlissa nautitaan huippukokkien, kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien valmistama Taste of OAF -menu hyvässä seurassa ja OAF artistivieraista nauttien. Illan menusta ja kattauksesta vastaavat Sami Helle ja Teresa Välimäki, OAF catering tiimin mentori Paul Hickman sekä Pertin Valinnan ja Alvi ry.n työryhmät. Tilaisuus on cocktailtilaisuus. Yhteistyössä Musiikkitalo, Compass Group Finland ja True Equality -kumppanit. 

Nähdään siis elokuun festivaaleilla!

OAF ohjelma jatkuu koko viikon. Pertin Valinnassa on toinen osa näyttelystä ja elokuvat ovat nähtävillä Oodin Kino Reginassa. Sirkusesitys Remote koko perheelle nähdään Oodin Satumatolla. OAF musiikkiohjelma esitetään torstaina 18.8. ja lauantaina 20.8. G Livelabissa – liput Tiketistä. Esityksiä ja OAF Talks -keskusteluohjelmaa pääsee seuraamaan koko viikon ajan HAM Kulmassa. Online ohjelma on esillä OAF Online Stagella ja OAF Virtuaalisessa Galleriassa (Arilyn) sekä Radio Helsingissä

Tsekkaa koko ohjelma OAF Ohjelmasivulta.

Voit nauttia OAF ohjelmasta livenä 21.8. asti ja verkossa vuoden loppuun asti.

Rauhaa ja rakkautta toivoo, OAF tiimi