Outsider Art Festival Goes Out 2020 -tapahtuman tunnelmia

Hei outsider-taiteen ystävät! Tässä palaamme viime vuoden Outsider Art Festival Goes out -tapahtuman mahtaviin tunnelmiin. Toivomme, että tämän vuoden elokuussa on hyvä tilanne ja saamme ensimmäisen varsinaisen Outsider Art Festivaalin järjestettyä suunnitellusti ja turvallisesti.

Vuonna 2020 festivaalin sijaan taiteellinen työryhmä järjesti ulkotapahtuman ja siellä nähtiin Milla Göösin performanssi Irronneita ajatuksia, jossa yllytettiin kaupunkilaisia liittämään kuvia ja tekstien luonnoksia lyhtypylväisiin ja sähkötolppiin. Performanssissa esitettiin sitä mikä jäi koronan vuoksi kesken tai sai uuden alun.

Tapahtumassa esitettiin myös Riina Noron ääniteos ja performanssi Maailma joka pysähtyi, johon hän koosti korona-ajan tekstejä äänimuotoon. Lisäksi Matias Salmisen ja Henri Kemppaisen luoma kartta julkaistiin osana Miika Turusen toimittamaa Miikan punk suosikit-zineä.

Tämän vuoden Outsider Art Festivaalilla ohjelmaa on paljon ja festivaali järjestetään hybridi-muodossa, eli osa livenä ja osa verkossa. Ohjelmassa on mukana sekä ilmaistapahtumia että maksullisia tapahtumia. Käy tutustumassa festivaalin ohjelmaan tästä linkistä.

Lipunmyynti avautuu 21.6.2021, mutta tilaamalla uutiskirjeemme saat ostettua liput jo ennakkoon. Liity siis OAF Insiders -klubiin, jossa pääset tapahtuman sisäpiiriin ja saat myös paljon muita etuja! Tilaa uutiskirje tästä linkistä.