OAF teippi musta

INFO

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin 17.-27.8.2023, ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, kirjallisuutta, esitystaidetta, elokuvia ja elämäntarinoita.

Ohjelma

Katso ohjelma täältä.

Katso taiteilijaesittelyt täältä.

Liput ja ilmoittautumisohjeet

Outsider Art Festivaalilla on ilmaisia ja maksullisia tapahtumia. Festivaalin liput myy Tiketti.

Kaikki OAF:n Tiketin kautta myytävät liput löydät täältä.

Ohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

Tapahtumapaikat

Outsider Art Festival järjestetään Helsingissä.

 

OAF visuaalisen taiteen ryhmänäyttelyt järjestetään HAMissa ja Pertin Valinnan Galleriassa. Näyttelyiden tiedot tarkentuvat myöhemmin.

 

OAF kirjallisuuden ohjelma järjestetään  OAF Stagella Espan lavalla Helsinki-päivänä 12.6. sekä festivaalin aikana Kansallismuseossa. OAF kirjallisuuden mentorointiohjelman työpajoissa syntyneitä uusia tuotoksia kuullaan myös Radio Helsingissä Pertin Valinnat -ohjelmassa toimittajien lukemana.

 

OAF musiikin ohjelman tapahtumapaikkoina toimii Kansallismuseo, Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltta, G Livelab ja Semifinal.

 

OAF esittävän taiteen ohjelman tapahtumapaikat varmistuvat myöhemmin. 

 

OAF elokuvanäytösten esityspaikkana toimii Keskustakirjasto Oodin Kino Regina. Elokuvia näytetään myös OAF Avajaisissa Kansallismuseossa Taiteiden yönä 17.8.2023. Lisäksi elokuvat ovat nähtävillä netissä OAF Online Stagella.

 

True Equality -juhlat ja OAF Avajaiset järjestetään Kansallismuseossa

 

Ohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

Majoitus

Vuoden 2023 festivaalin vastuullisena majoituskumppanina toimii GLO Hotel Art, joka tarjoaa kauniit puitteet festivaalin taiteilijoille, yleisölle ja kulttuurimatkailijoille kohdata toisiaan.

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista. 

Hotelliin oon saatavilla saavutettavia huoneita, mutta niitä kannattaa kysyä etukäteen.

OAF-kävijät saavat hotelliin 20% alennuksen täältä. Varauskoodi: OAF2023

Hotelli sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki.

Saavutettavuus

Outsider Art Festivaali on sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta ja luomaan turvallisen kokemuksen kaikille festivaalivieraille. Jokainen on tervetullut juhlimaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! 

 

Osallisuus ja yhdenvertaisuus ovat olleet keskeisiä arvoja festivaalin konseptin, tuotannon ja ohjelman suunnittelussa. OAF:n tavoitteena on luoda osallistavan festivaalituotannon sekä kuratoinnin malleja, jotka mahdollistavat erityisryhmien osallistumisen festivaalikokemuksen suunnitteluun, tuotantoon ja toteuttamiseen. Saavutettavuus on otettu huomioon festivaalin tuotannon kaikissa vaiheissa ja toteutettu yhdessä erityisryhmien ja eri taustoista tulevien ihmisten kanssa. 

 

Kaikki muut festivaalin tapahtumapaikat paitsi Semifinal ovat vuonna 2023 esteettömiä.

 

Semifinalin sisäänkäynnillä on kaksi kynnystä ja lyhyet kahden askeleen portaat. WC:tä ei ole esteetön. Pyörätuolilla tulevat asiakkaat pääsevät tilaan sisään OAF:n henkilökunnan avustuksella, mutta esim. sähköpyörätuolilla tilaan saapuminen on haastavaa. Toivoisimme, että ilmoittaisit meille etukäteen, jos olet saapumassa pyörätuolilla tapahtumaan. Tapahtuman esteettömyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä meihin laittamalla sähköpostia osoitteeseen tuomas@pertinvalinta.fi.

 

Maksullisiin tapahtumiin avustaja pääsee maksavan avustettavan seurassa ilmaiseksi. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, joilla on kotikunnan tai muun tahon myöntämä saattajakortti. Huomioithan, että ilmaisiin ennakkoilmoittautumista vaativiin tapahtumiin avustettavan tulee täyttää ilmoittautuminen myös avustajalle.

 

Kysy lisää festivaalin saavutettavuudesta: info@outsiderartfestival.fi

Kartta

Tähän päivitämme vuoden 2023 OAF kartan.

Turvallisuus

Kaikki festivaalin tapahtumat suunnitellaan ajantasaiset turvajärjestelyt huomioiden.

Saavuthan tapahtumaan ainoastaan terveenä. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. 

OAF noudattaa ja edistää turvallisemman tilan periaatteita.

Media

Kuvat ja logot

Tämän päivittyvät Outsider Art Festivaalin pressikuvat. Kuvaa käytettäessä on mainittava kuvaajan ja festivaalin nimi. 

Kuvat ja visuaalinen ilme Klaus Welp.

Median akkreditointi

Lisätietoja

info@outsiderartfestival.fi

alpo@pertinvalinta.fi

Yhteystiedot

info@outsiderartfestival.fi

Pertin Valinta

Hakaniemenkuja 2

00530 Helsinki

Heini Merkkiniemi

Toiminnanjohtaja

heini@pertinvalinta.fi

+358 50 552 8821

Alpo Rytkönen

Tuottaja

alpo@pertinvalinta.fi

+358 407007456