OAF teippi musta

INFO

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin 17.-27.8.2023, ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, kirjallisuutta, esitystaidetta, elokuvia ja elämäntarinoita.

Katso ohjelma täältä.

Katso taiteilijaesittelyt täältä.

Outsider Art Festivaalilla on ilmaisia ja maksullisia tapahtumia. Festivaalin liput myy Tiketti. Kaikki OAF:n Tiketin kautta myytävät liput löydät täältä.

Tiketin kautta myytävät tapahtumat:

True Equality -juhlat 17.8.2023 (tukilippu)

OAF X G Livelab 23.8.2023: Loiriplukari, MC Koo, Grandefinale, Mika Hagman

OAF X Semifinal 24.8.2023: Ryosuke Kiyasu (JPN), Mirrored Fatality (USA)

Muut:

Kalle Salonen X Huvila -tapahtuman lipunmyynnin järjestää Helsingin Juhlaviikot. Voit ostaa tapahtumaan liput Lippu.fi:n kautta täältä. 

Ohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

Outsider Art Festival järjestetään Helsingissä.

 

OAF visuaalisen taiteen ryhmänäyttelyt järjestetään HAMissa ja Pertin Valinnan Galleriassa. Näyttelyiden tiedot tarkentuvat myöhemmin.

 

OAF kirjallisuuden ohjelma järjestetään  OAF Stagella Espan lavalla Helsinki-päivänä 12.6. sekä festivaalin aikana Kansallismuseossa. OAF kirjallisuuden mentorointiohjelman työpajoissa syntyneitä uusia tuotoksia kuullaan myös Radio Helsingissä Pertin Valinnat -ohjelmassa toimittajien lukemana.

 

OAF musiikin ohjelman tapahtumapaikkoina toimii Kansallismuseo, Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltta, G Livelab ja Semifinal.

 

OAF esittävän taiteen ohjelman tapahtumapaikat varmistuvat myöhemmin. 

 

OAF elokuvanäytösten esityspaikkana toimii Keskustakirjasto Oodin Kino Regina. Elokuvia näytetään myös OAF Avajaisissa Kansallismuseossa Taiteiden yönä 17.8.2023. Lisäksi elokuvat ovat nähtävillä netissä OAF Online Stagella.

 

True Equality -juhlat ja OAF Avajaiset järjestetään Kansallismuseossa

 

Ohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

Vuoden 2023 festivaalin virallisena majoituspaikkana toimii Hotelli Klaus K. Klaus K tarjoaa kauniit puitteet festivaalin taiteilijoille, yleisölle ja kulttuurimatkailijoille kohdata toisiaan.

Tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Hotelli sijaitsee osoitteessa Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki.

Outsider Art Festivaali on sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta ja luomaan turvallisen kokemuksen kaikille festivaalivieraille. Jokainen on tervetullut juhlimaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! 

 

Osallisuus ja yhdenvertaisuus ovat olleet keskeisiä arvoja festivaalin konseptin, tuotannon ja ohjelman suunnittelussa. OAF:n tavoitteena on luoda osallistavan festivaalituotannon sekä kuratoinnin malleja, jotka mahdollistavat erityisryhmien osallistumisen festivaalikokemuksen suunnitteluun, tuotantoon ja toteuttamiseen. Saavutettavuus on otettu huomioon festivaalin tuotannon kaikissa vaiheissa ja toteutettu yhdessä erityisryhmien ja eri taustoista tulevien ihmisten kanssa. 

 

Jokainen festivaalin tapahtumapaikka on esteetön. Maksullisiin tapahtumiin avustaja pääsee maksavan avustettavan seurassa ilmaiseksi. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, joilla on kotikunnan tai muun tahon myöntämä saattajakortti. Huomioithan, että ilmaisiin ennakkoilmoittautumista vaativiin tapahtumiin avustettavan tulee täyttää ilmoittautuminen myös avustajalle.

 

Kysy lisää festivaalin saavutettavuudesta: info@outsiderartfestival.fi

Tähän päivitämme vuoden 2023 OAF kartan.

Kaikki festivaalin tapahtumat suunnitellaan ajantasaiset yleisörajoitukset ja muut turvajärjestelyt huomioiden.

Saavuthan tapahtumaan ainoastaan terveenä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. 

OAF noudattaa ja edistää turvallisemman tilan periaatteita.

Kuvat ja logot

Tämän päivittyvät Outsider Art Festivaalin pressikuvat. Kuvaa käytettäessä on mainittava kuvaajan ja festivaalin nimi. 

Kuvat ja visuaalinen ilme Klaus Welp.

Median akkreditointi

Lisätietoja

info@outsiderartfestival.fi

heini@pertinvalinta.fi

info@outsiderartfestival.fi

Pertin Valinta

Hakaniemenkuja 2

00530 Helsinki

 

Heini Merkkiniemi

Toiminnanjohtaja

heini@pertinvalinta.fi

+358 50 552 8821