Mirrored Fatality 1080x1080

mirrored fatality

Kokeellinen ja queer maanviljelijä-taiteilijaryhmittymä mirrored fatality on pampangankielinen, etelä-aasialainen ja filippiiniläinen xenotransbinäärinen noise punk duo. Mirrored fatality jakaa rituaalejaan ja alttariaan —”(perhosen)kotelonsa seittiä”— yhdistelemällä useita eri taidesuuntauksia; esittävää taidetta, musiikkia, spoken wordia, kierrätettyjä kankaita, videokuvaa ja useita kuvataiteen eri tekniikoita. He hyödyntävät teoksissaan anti-imperialistista maailmankuvaa ja healing justice -praktiikkaa kokoamaan monikansallista, maaoikeuksia tunnistavaa, vastavuoroista apua tarjoavaa yhteisöä.

Mirrored fatalityn ”äänellinen metamorfoosi” on voimakas ja raju julistus kohti käyttöön valjastettua, esi-isiltä perittyä voimaa sekä alkukantaista energiaa. Heidän teoksensa toimivat vahvistavina ylistyksinä, tukien meitä muinaisen vallankumouksellisuuden ja mitätöityjen tunteiden läpi, katarttisesti vapauttaen sekä systemaattista että sukupolvien ylittävää traumaa. Mirrored fatality luo unelmia sekä vahvistaa konkretiaa kohti kollektiivista vapautumista.

Mirrored fatality on kiertänyt USAssa, Euroopassa, UKssa, Meksikossa ja Thaimassa. He ovat olleet useissa eri residensseissä, mukaan lukien Buttermilk Falls Recidency, Postcrypt Gallery, EFA Project Space, Dead Bedland, Earthlodge Center for Transformation, Tour de Moon ja The Uhuru Dreamhouse. Luentoja sekä työpajoja heillä sen sijaan on ollut UCLAssa, UC Berkeleyssä, CSULBssa, UCRssä, sekä Arizonan, Kansasin, Illinoisin, Texasin, New Yorkin sekä Columbian yliopistoissa.

OAFn residenssiohjelmaan mirrored fatality tulee työstämään multimediallista, rituaaliteatraalista installaatioperformanssiaan ECOCIDE 3URTH.

ECOCIDE 3URTH:

Mirrored fatality muistaa kokonaisuuden hajotetusta kehosta ja mutatoituu ristipölyttävänä monivuotisena terretoidina. Mirrored fatality kietoutuu glitchaaviin raivon verkkoihin kera syövyttyneen resonanssin, ja elävöittää hylätyt itiöt läpi tämänhetkisen biominsa: ECOCIDE 3URTH.

Mirrored Fatality kotisivut