Ohjelma avajaiset

Annetaan kaikille mahdollisuus: True Equality -kampanja

Tässä artikkelissa esitellään True Equality -kampanjaa ja kampanjan kumppaneiden ajatuksia yhdenvertaisuudesta. True Equality on Pertin Valinnan ja Kyrö Distillery Companyn käynnistämä vaikuttavuuskampanja. Kampanjan lähtökohtana on, että kaikki saavat osallistua yhdenvertaisesti kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleenrakentamiseen.

True Equality -kampanja haastaa yrityksiä mukaan yhdenvertaisuustyöhön. Kyrö Distillery Companyn toimitusjohtaja Miika Salmi Lipiäinen toteaa, että True Equality -kampanjan tavoitteena on myös työllistää 50 erityisryhmään kuuluvaa henkilöä osana Pertin Valinnan tapahtumia ja toimintaa. Kampanjan tuotot ohjataan erityisryhmien työllistämiseen. 

True Equality -kampanja nostaa esiin puheenvuoroja ja edelläkävijöitä eri toimialoilta, järjestää tapahtumia somessa, radiossa ja livenä. Kampanja huipentuu elokuussa Outsider Art Festivaalille, joka järjestetään osana Helsingin juhlaviikkoja.

True Equality -kampanjan kumppaneita ovat Pertin Valinta, Kyrö Distillery Company, WSOY, Tradeka, Livelaboratorio ja Klaus K. Alla on kumppaneiden edustajien kommentteja siitä, mitä heille merkitsee olla mukana kampanjassa.

Pertin Valinnan perustajajäsen Sami Helle sanoo: “Olemme tunnettuja siitä, että meillä kaikille annetaan mahdollisuus. Myös yrityksen tuotot menevät erityisryhmien työllistämiseen.”. Piia Peiponen, Tradekan viestintävastaava, toteaa että Tradeka haluaa olla mukana kampanjassa vahvistamassa yhdenvertaisuutta ja lisäämässä tasa-arvoa. Tradekan lahjoituksia myönnetään True Equality -kampanjan kaltaisille toimijoille, jotka aktivoivat kansalaisia ja luovat uusia toimintatapoja sekä uudenlaista kansalaisjärjestötoimintaa.  

Livelaboratorio Oy:n toimitusjohtaja Tanja Douglass toteaa: “Meillä on vastuu ja mahdollisuus oppia ja tehdä paremmin. Tietenkin olemme innolla mukana myös itse sisällön vuoksi – siitä on tulossa timanttista.”, Douglass lisää. Klaus K Hotellin General Manager Marika Mäkelä toteaa seuraavasti “Mukana olemalla opimme myös varmasti paljon itsestämme, voimme kehittyä, kehittää toimintaamme ja tehdä jatkossa enemmän yhdenvertaisuutta lisääviä asioita. Kampanja on arvokas keino herättää keskustelua.”.