MC Koo

MC Koo, oikealta nimeltään Kalle Havumäki, on helsinkiläinen rap-artisti, mediapersoona ja radiotoimittaja. Hän on tehnyt MC Koo nimellä musiikkia täydestä sydämestä jo 14 vuotta. MC Koon keikat ovat täynnä energiaa ja hyvien vibojen ilotulitus loppuu vasta kun viimeinen biisi on vedetty. Artistin livekattaukseen kuuluvat itse maestron lisäksi vokalisti Lilli Aro sekä DJ:nä ja tuplaajana toimiva Lossi T.

MC Koo julkaisi debyyttialbuminsa “KOON MAAILMA” huhtikuussa 2017 ja sinkkujulkaisut “Kuuma Mimmi” ja “Kolamies” ovat keränneet satojatuhansia kuunteluita suoratoistopalveluissa. Musiikkivideoita on niin ikään katsottu YouTubessa yhteensä yli 650 tuhatta kertaa. Keikkoja takana kaiken kaikkiaan n 70.

Ahkerasti keikkaileva artisti on julkaissut 2022 vuonna singlet “Hima” ja “Unelmii”, jotka on tuottanut Äänet käskee.

Kuraattorien kommentit: ”Nokkelaa sanailua suurella sydämellä – MC Koo on monelle tuttu hengennostattaja. Koon musiikki on yhdistelmä potkivia biittejä ja mukaansa tempaavaa tarinankerrontaa. Viime kesänä räppäri keräsi kokemusta monilta kotimaisilta festivaaleilta, tänä vuonna on OAFin vuoro!”

MC Koo G Livelabissa keskiviikkona 23.8., ovet klo 19, showtime klo 19.30.

Lue lisää: OAF X G LivelabLiput tiketistä