True Equality VIP -tilaisuus

HUOM. TAPAHTUMA SIIRTYY. Uusi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Outsider Art Festivaalin True Equality VIP -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 18.8.2021 klo 19.00 Klaus K Bar & Loungessa. Illan ohjelma nostaa esiin festivaalin taiteilijoita ja ohjelmistoa, juhlapuheita ja esityksiä, ainutlaatuisia kohtaamisia ja yhdenvertaista yhteistyötä. Illan kruunaa festivaalin catering-tiimin tarjoilema Taste of OAF -menu.

Taste of OAF -menu on saanut inspiraation outsider-taiteesta ja sisältää suolaisia ja makeita street food -tyylisiä annoksia ja juomia. Menusta ja tarjoilusta vastaa festivaalin catering -tiimi yhdessä mentori Paul Hickmanin, Teresa Välimäen, Klaus K:n keittiömestari Jouni Tuomelan sekä Kyrö Distillery Companyn baarimestarin kanssa. Menussa on otettu huomioon gluteenittomat ja kasvisruokavaihtoehdot. 

Cocktail tilaisuus järjestetään yhdessä True Equality -kumppanien kanssa. Illan tuotto ohjataan True Equality -kampanjaan ja erityisryhmien työllistämiseen. True Equality -kampanja on Pertin Valinnan ja Kyrö Distilleryn käynnistämä vaikuttavuuskampanja, joka tukee erityisryhmien työllistymistä kulttuuri- ja ravintola-alalla. Kampanjan lähtökohtana on, että kaikki saavat osallistua yhdenvertaisesti kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleenrakentamiseen. Vuoden 2021 tavoitteena on työllistää 50 henkilöä osana Pertin Valinnan tapahtumia ja toimintaa. 

VIP liput ovat myynnissä rajoitetusti. Lippuja pääset ostamaan Tiketin verkkokaupasta. Yksittäisen lipun hinta on 125€. 

Tule mukaan True Equality -kampanjaan! Yhdessä voimme tukea erityisryhmien työllistämistä sekä kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleen rakentamista! Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tulla mukaan kampanjaan ostamalla 10 hengen lippupaketin hintaan 2 000 €. Lippupaketin ostajille tarjoamme lisäksi näkyvyyttä tapahtumassa ja True Equality -kampanjassa.


Tapahtuman tuotannosta vastaa Pertin Valinta. Lisätietoa kampanjasta täältä. Yhteistyössä mukana Outsider Art Finland -verkostokumppanit, Alvi ry, True Equality -kumppanit Kyrö Distillery Company, Tradeka, WSOY, Viinitie sekä Story ravintoloitsija ja Koko Suomi leipoo -tuomari Markus Hurskainen.

18.8.2021
Klaus K
Tapahtumaan on pääsymaksu.
Ohjelma avajaiset